Relacja dr Ewy Maciejczyk z konferencji. Gorąco zapraszamy do lektury.
Aktualności
Data dodania
Kategorie
W Warszawie w dniu 25 marca 2024 odbędzie się Konferencja KOSMETYKI DZIŚ I JUTRO pod honorowym patronatem naszego Instytutu.
Data dodania
Kategorie
Biuro Karier Politechniki Łódzkiej udostępniło na Linkedin wywiad z obecną dr inż. Katarzyną Włodarczyk, pracownikiem Instytutu I-52. Pod koniec jej studiów doktoranckich została zarejestrowana poniższa rozmowa, w której to została przedstawiona jej kariera akademicka. Rozmowę polecamy szczególnie osobom, które chcą aplikować na studia doktoranckie.
Data dodania
Kategorie
Czy interesują Cię kosmetyki? Czy chcesz projektować i badać je? Czy wiesz jakie są wymagania Unii Europejskiej i innych europejskich jednostek względem kosmetyków? Jeśli nie, to zapraszamy na studia podyplomowe pn. "Studium kosmetologii" na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ. Więcej informacji o Studium proszę szukać w załączniku.
Data dodania
Kategorie
Kilka słów o Instytucie Surowców Naturalnych i Kosmetyków
Data dodania
Kategorie
Dzień soku 30.05
Data dodania
Kategorie
MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ HERBATY 21.05
Data dodania
Kategorie
ŚWIATOWY DZIEŃ KREATYWNOŚCI I INNOWACJI
Data dodania
Kategorie
Laureat konkursu o Nagrodę Jego Magnificencji Rektora Politechniki Łódzkiej oraz Jego Magnificencji Rektora Uniwersytetu Medycznego w Łodzi za najlepszą międzyuczelnianą publikację naukową w 2022 roku został wyłoniony.
Data dodania
Kategorie
W tekście zawarto informacje w jaki sposób my, konsumenci jesteśmy manipulowani przez producentów kosmetyków. Czy kosmetyk ekologiczny ma prawo nosić taki opis? Chcesz wiedzieć więcej o tzw. ekologicznych kosmetykach? Zapraszamy do poniższej lektury.
Data dodania
Kategorie
Prof. dr hab. inż. Danuta Kalemba w World’s TOP 2% Scientists
Data dodania
Kategorie
Zapraszamy do przeczytania wywiadu z mgr inż. Katarzyna Włodarczyk, która opowiada o swoich badaniach i o studiach w Interdyscyplinarnej Szkole Doktorskiej.
Image
Data dodania
Kategorie
Dzień pistacji. Smaczne i oryginalne same w sobie. Idealne jako dodatek do żywności czy kosmetyków. Więcej informacji na ich temat w wpisie na Facebook przedstawiła prof. dr hab. inż. Joanna Leszczyńska i dr inż. Dorota Mańkowska. Zapraszamy do lektury pod linkiem.